:: Isi Oder Form KAT sini YE ::

Email Address:
Name:
address
phone no
code item
term of payment
pay to MAYBANK:164409537785-LUQMANUL HAKIM ABD GHANI
CIMB:12300065737521- SAFURA SUHAIMI

Click here to create your own form.

Sunday, 11 May 2014

KISAH SURIRUMAH KEMURUNGAN DAN TIPS UNTUK MENGATASINYA

KISAH SURIRUMAH  KEMURUNGAN DAN TIPS UNTUK MENGATASINYA

Siapa yang surirumah di sini meh kita baca. saya nak sharing sumthing. Ramai yang ingat surirumah ni tiada kerja. NO NO NO!! tolong hentikan!Jangan ingat surirumah, dia banyak masa untuk rehat dan boleh tidur anytime dia nak. Big NO for that ya. Sebab saya juga seorang surirumah jadi saya paham sangat apa yang mereka alami. Surirumah ni senang sangat alami kemurungan sebab apa? Sebab dia rasa rendah diri dan tiada kawan untuk berbual. Dari bangun sampai dia tidur kerjanya siapkan kerja-kerja rumah. Secara tak langsung kemurungan tu membawa kepada keletihan otak, badan, emosi dan keletihan berpanjangan.

STRESS?? kadang-kadang pernah tak 1 hari tu rasa macam eeee tak nak buat apa2. saya pernah sakit gigi seminggu. satu kerja pun tak buat. masak tak. jemur baju tak. lipat baju tak. hasilnya rumah dah macam tongkang pecah. macam reban ayam pun ada. betapa pentingya surirumah dalam rumah ni kan...

7 SEBAB UTAMA LETIH & PENAT BERPANJANGAN


1. Dehidrasi (Kekeringan air dalam badan)
Surirumah sering lupa untuk amalkan minum air yang cukup,dek sibuk menyiapkan kerja-kerja rumah. Walaupun kita kehilangan air pada kadar yang sederhana, daya tumpuan dan mental boleh terganggu dan jadi lembap. Ini yang menyebabkan badan letih dan lemah. 

2. Aktiviti berlebihan
Pekerjaan yang dilakukan ada masanya agak bertimbun dan terkejar-kejar. Kerja yang tidak pernah habis dan masa yang tidak pernah cukup memaksa mereka untuk bergerak pantas. Pergerakan yang kerap ke sana ke sini menguruskan rumahtangga boleh menyebabkan golongan surirumah ini mengalami keletihan otot pada otot,saraf dan badan.

3. Amalan Memakan Ubat-ubatan
Sebenarnya banyak ubat-ubat sintetik yang memberi kesan sampingan negatif seperti rasa letih dan mengantuk. Contohnya ubat bersifat anti-depresi dan ubat yang penghalang beta seperti ubat migrain dan darah tinggi. Paling tak elok diamalkan adalah painkiller.

4. Kurang Zat Besi
Zat besi adalah antara unsur mineral yang diperlukan tubuh dalam proses mengangkut oksigen ke sel-sel dan membawa keluar bahan buangan dari sel. Sekiranya badan kekurangan zat besi, fungsi tubuh tidak dapat berfungsi dengan normal hingga menyebabkan rasa letih.

5. Tidur kurang berkualiti/ tidak lena
Ramai yang gagal memperoleh tidur berkualiti disebabkan komitmen menjaga anak dan sebagainya, gaya hidup tidak sihat. Tidur yang cukup bukan semata-mata untuk kecantikan, yang lebih penting ia mempengaruhi tahap kesihatan.

6. Keadaan Kesihatan
Berhati-hati, keletihan itu mungkin petanda keadaan kesihatan kurang baik. Terdapat beberapa penyakit yang dikaitkan dengan keletihan seperti masalah penghadaman, penyakit berkaitan kardiovasukular, kanser, penyakit autoimun, penyakit hati dan banyak lagi. Mengandung juga boleh menjadi punca anda keletihan.

7. Stress
Keadaan stress boleh menyumbang kepada keletihan. Orang yang stress akan mudah rasa letih. Bukan setakat tubuh fizikal yang akan letih, mental juga akan turut merasainya.

Pengalaman saya sendiri sebagai surirumah :


" Sebagai isteri of course saya kena pastikan makan,minum,pakaian,tempat tidur husband semua terjaga dan lengkap. Sebagai ibu pula, saya wajib pastikan anak saya makan cukup, ada masa main, ada masa tido yang cukup, bawa dia ke playground, layan kerenah dia dan cuba berikan yang terbaik untuknya. Dalam masa sama saya perlu curi-curi masa untuk uruskan online business. Sekarang saya dah ada time management... Jadi...haruslah saya jaga kesihatan diri ini semaksimum mungkin. "

berikut adalah cadangan untuk mengatasi masalah di atas :
  
ESP Soy Protein Isolate Powder -   Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten. Juga mambantu mengurangkan stress. 


B Complex -  mengandungi 8 jenis vitamin B bagi membantu memelihara kesihatan yang baik. Membantu proses metabolisma makanan kepada tenaga serta mengurangkan stress.


 OsteMatrix - mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan menyeluruh. Kalsium membantu kesihatan otot dan saraf serta mendapat tidur lebih lena



Sustainable Release Vita C - mengisi kehilangan vitamin c yang mudah berlaku ketika melakukan aktiviti harian. Membantu meningkatkan sistem imun badan.



 
VitaLea Iron Formula -  mengandungi 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.  Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik

klik sini untuk tempahan.
HUBUNGI SAYA :
INDEPENDENT DISTRIBUTOR :SAFURA
SID : 868405
SMS/WHATSUP : 012-4723524
EMAIL : saff.psyco87@gmail.com
FREE COD : MUADZAM SHAH, SEGAMAT, FELDA KERATONG



HOT ITEM!! SET SLIMMING SHAKLEE

Assalamualaikum WBT.

Hari ni saya nak kongsikan tentang Set Slimming Shaklee. Huh! memang HOT SET ni..siap ada yang repeat order lagi,pendek kata kita bukan dapat kurus secara semulajadi tetapi BANYAK lagi fungsi setiap Vitamin yang terdapat dalam Set Slimming ni..InsyaAllah,apa dia tue??

  • Kulit makin gebaz GEBUZ!
  • Tiada lagi alahan @ alergic
  • Kolestrol TERKAWAL!
  • Badan lebih CERGAS!
  • Sembelit? TIADA LAGI!
  • Jantung lebih SIHAT!
  • Period TERATUR! - berat badan berlebihan pun menyebabkan period terganggu taw!
  • Daya ingatan lebih TAJAM!
  • Payudara lebih MENAWAN! - Untuk wanita
  • Miss V lebih SIHAT! Keputihan dapat DIATASI - Untuk wanita
  • Gastrik tak selalu dah!
  • Menjaga kesihatan Jantung - Lemak boleh menyebabkan saluran jantung tersumbat


Sebelum u ols PM saya untuk membeli set ini,ada baiknya u ols betulkan mentaliti ini dulu iaitu "Hari ini aku makan set slimming esok dah kurus dah". No no no! ini bukan racun bukan harsh chemical yang mana kalau makan drastik sungguh kesan dia..pakar berkata kalau ianya beracun dan mengandungi kimia merbahaya memang cepat kesan dia,lagi banyak bahan kimia lagi cepat kesan dia..OK saya nak ingatkan Shaklee is ORGANIC VITAMINS ye,ianya bergantung kepada metabolisma individu.. =)

Macam mana Konsep Set Slimming Shaklee ni berfungsi?? ianya bertindak dengan 3-Steps iaitu :

  • Bakar Lemak ---> Lecithin @ Omega Guard
  • Buang/Detox ---> Herba Lax @ Alfalfa
  • Bina (Otot) / Kenyang ---> Energizing Soy Protein (ESP) @ Cinch Shake   



HUBUNGI SAYA :
INDEPENDENT DISTRIBUTOR :SAFURA
SID : 868405
SMS/WHATSUP : 012-4723524
EMAIL : saff.psyco87@gmail.com
FREE COD : MUADZAM SHAH, SEGAMAT, FELDA KERATONG

TEAM HEBAT BERSAMA SHAKLEE!

BISMILLAH...




Assalamualaikum.. hari ni sempat la landing2 update blog sambil2 nak sharing  susur galur shaklee dalam team saya. Dalam shaklee ni, kita ada banyak group. ada group yang aktif, ada group yang tak aktif. ada group yang touch and go. saya pula sangat bangga berada di bawah susur galur EUPHORIA(GROUP BESAR BAWAH MASTER NORITA), DESIRE TEAM (GROUP BAWAH MASTER NUSRAT) dan SHINE&BRIGHT TEAM (GROUP BAWAH NAUNGAN SAYA SENDIRI). Team yang sangat supportive, dan kuat. Anak2 bawah susur galur saya, boleh baca dan ingat siapa mak, ayah, nenek, moyang kita ok. atleast, bila jumpa2 kita tau dan kenal siapa upline kita. bolehla ambil aura positif dan tips2 orang yang income juta2. auwwwww! jom kita terjah susur galur dalam team saya!



master roslan ghazali

                             


MASTER HAJI ROSLAN GHAZALI (019-3858595)

Beliau dah 23 tahun bersama shaklee. walaupun jarang bersua, tapi selalu berkomunikasi dalam alam maya.


                                master hajah salwa

         
MASTER HAJAH SALWA DAN HAJI HUSSAIN              (0193063171)
Beliau mak dan ayah mertua master norita. bestkan 1 family buat shaklee. seronok berkongsi cerita, sharing2.





MASTER NORITA DAN MASTER NAQUIB HUSSAIN (0128535689)
Master norita ni nanny saya, memang selalu jumpa kat seminar. sangat2 peramah, selalu tekankan amalan kerohanian dalam team kami. dah 15 tahun bersama shaklee. lama kan? orang lama dan sangat berpengalaman!




MASTER NUSRAT RAIHAN DAN MASTER HAFIZ  (0172549388)
ha.. ni la bonda saya.. merangkap upline saya..  dan orang yang paling rapat dengan saya dalam dunia shaklee. beliau la yang bawa saya ke dunia shaklee dan bantu saya berjaya sampai sekarang. nampak je lembut tapi tegas ok. so bergantung pada penerimaan kita nak tengok dari segi positif atau negatif. pantang kalau anak2 tak dengar cakap, habis kena bebel (saya pun pernah kena bebel jugak.hehe). beliau laki bini buat shaklee fulltime. income dah puluh2 ribu. inshaallah bonda, saya follow rapat2. kami juga duduk berjauhan. saya di pahang, beliau di selangor. tapi, jarak bukan penghalang. apa guna ada teknologi canggih kalau tak guna dengan sebaik mungkin. ya x. saya sayang bonda saya.. doakan kami tau..




SAFURA SUHAIMI DAN LUQMANUL HAKIM (0124723524)
MASTER TO BE (KAMI)

Yang ni gambar kami 1 family. meh tengok lama2 kalau2 jumpa depan boleh la tegur2. hehe. u all boleh tengok betapa kuatnya susur galur dalam team hebat kami. ada 4 orang master dlm team kami. tu tak campur lagi dengan sideline kiri kanan.hehe.. inshaallah kami juga bakal menyusul. u als kalau nak jadi ahli untuk makan sendiri juga, boleh cari kami ya. jangan salah pilih dealer ok.. sebab u all perlukan bimbingan dan cara makan yang betul dalam pemilihan supplement. so pastikan jangan buat pilihan yang salah! 

ni part yg paling HEBAT kelebihan jadi ahli Shaklee. Peluang tambah sumber pendapatan atau mula berniaga. Dengan modal sangat rendah - RM65 saja (tak termasuk kos pos kit), boleh jana pendapatan 2,3,4,5 dan 6 angka sekalipun (errr...7 angka pun ada ok!). Kalau nak berniaga, memang penting utk pilih kumpulan yg betul-betul kuat dan berpengalaman. Jika tidak, memang terkontang-kanting la sorang2 kalau takda siapa nak bimbing. Kumpulan kami ada secret group di fb, whatsapp, online coaching, personal coaching yg menjadi kegilaan ramai. Yang penting, hati kena la kuat, telinga kena kebal, kalau mudah sentap sila jangan join. dikhuatiri takut telinga bernanah hari2 kena motivate.
Jadi, bertindak dengan pantas. Hantarkan maklumat di bawah kepada saya supaya saya boleh buat pendaftaran online. MUDAH dan CEPAT! klik dan klik da siap. tunggu memberkit sampai. hehe

Nama
Alamat
No Kad Pengenalan
No Telefon
Nama dan No K/P pasangan
Nama dan no akaun bank (bank-in BONUS setiap bulan)

JOM JOIN DALAM SHINE & BRIGHT TEAM UNTUK JANA PENDAPATAN ANDA! SAMPAI ANDA TERPAKSA TERIMA BONUS SETIAP BULAN!! JANGAN TUNGGU LAGI!

SMS - 0124723524(SAF)
SID - 868405
EMAIL - saff.psyco87@gmail.com




Saturday, 26 April 2014

CORETAN BUAT SUAMI.. TERIMA KASIH ABANG..

BISMILLAH.. APA YANG  BAKAL SAYA CORETKAN INI INSHAALLAH LAHIR DARI HATI YANG JUJUR DAN IKHLAS BUAT SATU2NYA SUAMIKU.. LUQMANUL HAKIM BIN ABD GHANI..




ABANG.. AKU MEMANG TAK SEHEBAT SAIDATINA SITI KHADIJAH, TAK SEMULIA SUMAYYAH, TIDAK SESETIA RABIATUL ADAWIYAH, JUGA TAK SECANTIK PUTERI BALQIS. AKU HANYA INGIN MENCARI SYURGA DI KAKI SUAMI, AKU HANYA MENCARI REDHAMU WAHAI SUAMI, KERANA DISITULAH REDHA ALLAH KEPADA DIRIKU..

ABANG, TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJADI TEMAN SETIAKU WAKTU SENANG, WAKTU SUSAH, WAKTU TIADA ORANG BERSAMAKU, WAKTU TIADA 1 ORANG PUN MEMPERCAYAIKU.. ABANG TETAP BERADA DI SISIKU.. ABANG TIDAK PEDULIKAN ORANG LAIN SELAIN MENJAGA PERASAANKU WALAUPUN KADANG2 AKU TAHU IANYA MENGGURIS HATIMU..

ABANG.. TERIMA KASIH KERANA MEMBERI SEPENUH KEPERCAYAAN PADAKU UNTUK AKU MEMBANTUMU DARI SEGI KEWANGAN.. WALAUPUN TIDAKLAH BANYAK, TAPI SEKURANG2NYA AKU LEGA DAPAT MEMBANTU. HATIKU SENANG DAPAT MELIHAT ABANG MENARIK NAFAS LEGA. AKU TAHU SETIAP KALI ABANG DAPAT GAJI, 1001 BENDA ABANG FIKIRKAN UNTUK MEMBAYARNYA. SEKARANG, ALHAMDULILLAH IANYA TIDAK JADI MASALAH LAGI DAN HARAPNYA IA BERTERUSAN SAMPAI BILA2.

ABANG.. BUKAN PERMATA, BUKAN WANG, BUKAN RUMAH BESAR YANG KU MINTA. HANYA REDHAKAN APA YANG KU BUAT SELAMA INI KERANA SYURGAKU DI BAWAH TAPAK KAKIMU.

ABANG.. TERIMA KASIH KERANA MEMBANTUKU MEMBESARKAN ANAKMU.. ISKANDAR LUTFI.. TERIMA KASIH KERANA BERSABAR DENGAN KERENAH KAMI BERDUA.. TERIMA KASIH KERANA MEMAHAMI DIRIKU.. HANYA ABANG. DARI AWAL .. SEKARANG DAN INSHAALLAH HINGGA KE JANNAH..

ABANG.. TERIMA KASIH KERANA BERSAMAKU MENERUSKAN PERJUANGAN DALAM MENITI HARI2 YANG MENDATANG. ABANG TAK PERNAH MEMBERI KU PUTUS HARAPAN.. DI SAAT KU SEDIH, ABANG SENTIASA MEMBERIKU SEMANGAT YANG TAK PERNAH PUTUS.. ABANG LA SAHABAT,, ABANG LAH SUAMI.. ABANG LAH BAPA.. ABANG LAH BOYFRIEND.. ABANG LAH SEGALANYA! ABANG LAH PELENGKAP HIDUPKU.. TANPA ABANG, TAK MUNGKIN KU BERJAYA SAMPAI SEKARANG.. TAK MUNGKIN KU BOLEH BERDIKARI SEPERTI SEKARANG.. BERDIRI DI ATAS KAKI SENDIRI.. TERIMA KASIH ABANG..

YA ALLAH.. ANDAI DAKU DIJADIKAN UNTUK TULANG RUSUK KIRINYA.. ENGKAU PANJANGKANLAH JODOHKU HINGGA KE FIRDAUSI..

SAYA SAYANG AWAK LUQMANUL HAKIM!

Monday, 24 March 2014

BERPANTANG SECARA MODEN DENGAN SHAKLEE!



1. B-Complex: Ia bertindak sebagai anti-stress, menstabilkan emosi, dan membantu mengelakkan kemurungan. *Membantu saya berasa tenang dan gembira 

2. Vitamin C: Membantu dalam menyembuhkan luka-luka selepas bersalin, membantu dalam pembentukan kolagen dan membantu penyembuhan tisu-tisu sel akibat bersalin. *Bonus lagi boleh mencantikkan kulit 

3. Vita-Lea (Multivitamin + Iron): Ketika kita bersalin kita kehilangan jumlah darah yang agak banyak. Maka iron sangat penting. Selain daripada itu, ia mengandungi multivitamin yang terdiri daripada pelbagai kumpulan mineral dan vitamin yang sangat diperlukan oleh badan lebih-lebih lagi pemakanan di dalam pantang adalah agak terhad. Maka Vita-Lea boleh membantu badan kita mendapatkan sumber vitamin dan mineral yang tidak dapat diperolehi melalui pemakanan yang seimbang sewaktu berpantang.

4. Zinc Complex: Zinc sangat-sangat membantu dalam mempercepatkan penyembuhan luka-luka selepas bersalin. Bagi yang bersalin melalui pembedahan Zink adalah antara vitamin yang sangat penting. *Bonus: Ia juga membantu untuk mengelakkan keguguran rambut, mencantikkan kuku.





Sekiranya mommies ada bajet lebih, saya sangat-sangat rekemen untuk membeli ESP, OsteMatrix dan Alfalfa sekali. Sebenarnya kalau mommies ambil full set, kesemua set ini boleh diteruskan sebagai Set Ibu Menyusu pula (selepas habis tempoh berpantang). Jadi anda tak akan rugi punya kalau beli full set. Malahan anda memberikan yang TERBAIK BUAT DIRI ANDA dan SI COMEL ANDA. Anda sihat dan ceria, bayi juga sihat dan kurang meragam (mendapat khasiat melalui susu anda), dan si ayah juga pasti gembira kerana suri dan buah hatinya sentiasa dalam keadaan sihat walafiat - in fact, anda boleh berkongsi suplemen ini bersama suami anda! Pendek kata memang berbaloi-baloi (^_~)
 — 
NAMA : SAFURA SUHAIMI
SID : 868405
SMS/WHATSUP : 0124723524
CASH ON DELIVERY : MUADZAM SHAH, FELDA KERATONG, SUBANG, SHAH ALAM,
FB PAGE : SAFURA SUHAIMI



BREASTFEEDING SET SHAKLEE!


 KHAS UNTUK IBU-IBU YANG MENYUSUKAN ANAK!!! 

Adakah anda inginkan:
[✔] Sentiasa BERTENAGA Sepanjang Hari
[✔] Meningkatkan Kualiti Susu (Susu Pekat)
[✔] Mengurangkan sakit pinggang dan lenguh badan 
[✔] Mengembalikan KEINTIMAN hubungan suami isteri
[✔] Membantu ibu menyusu KEKAL CERIA tanpa stress
[✔] banyak lagi!!!

terdiri daripada :


Vitalea ( with Iron Formula)
* multivitamin dan multimineral,
* mengandungi 23 jenis vitamin mineral yang lengkap untuk keperluan harian,
* membnatu dalam mengekalkan kesihatan yang baik
* formulasi lengkap dengan zat besi. B12 membantu pembentukan sel darah merah
* Membekalkan tubuh ibu dengan nutrient yang perlu agar ibu sentiasa sihat, cergas dan bertenaga.

B-complex
* mengandungi semua 8 jenis vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan kita termasuk asid folik
* B Complex penting untuk metabolism dimana menukarkan makanan kepada tenaga, meninggikan sistem pertahanan badan, mengimbangi hormon, membantu mengurangkan stress dan bertindak sebagai penenang. *Ianya juga membantu mengelakkan kulit kusam

Vitamin C Sustained Released
* bertindak sebagai anti-oksidan.
* mencegah kelenjar daripada rosak & berdarah,
* penting untuk pembentukkan kolagen (hasilkan kulit cantik dan mulus).
* Ia juga penting untuk meningkatkan system imun.
* Keunikan vitamin C Shaklee ialah, ia Sustained Released iaitu dilepaskan secara perlahan-lahan. Percaya atau tidak, Vitamin C ini benar-benar membantu mengurangkan/menghilangkan stretch marks!

Ostematrix
* membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan
penjagaan tulang dan gigi.
* mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam
memelihara kesihatan yang baik.
*Minumim 1000mg kalsium diperlukan dalam diet harian ibu menyusu.


Alfalfa Complex 
* Raja Segala Tumbuhan,
* sumber mikronutrion yang paling kaya, membuatkan sistem badan berjalan lancar 
* sebagai milk booster-bagi ibu-ibu yang menyusukan,
* membantu dalam hal kewanitaan termasuklah menyelesaikan masalah keputihan.
*Alfalfa tidak boleh diambil oleh pesakit SLE. 


Energizing Soy Protein
* Komposisi utama susu ibu adalah protein, diikuti dengan kalsium, dan barulah vitamin, mineral, lemak dll. * * Protien adalah makanan sel yang mana kita tahu 25% badan kita adalah protein, unsur kedua terbesar 
selepas air (75% badan kita adalah air). 
* Keperluan protein yang mencukupi dikatakan kunci kesihatan yang optimum – protein diperlukan untuk 
menghasilkan hormones, enzymes, antibodies and neurotransmitter. 
* Energizing Soy Protein ini membekalkan 14 gram non-GMO Protein Soya berkualiti tinggi yang 
mengandungi semua Asid Amoni Perlu termasuk 9 Asid Amino Perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh 
tubuh badan manusia.
*membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana ia 
mengandungi 5 jenis Vitamin B yang diperlukan tubuh, serta Kalsium separuh daripada jumlah keperluan
seharian. 
* Selain membantu dalam penyusuan ibu, bayi cepat kenyang, protein juga membantu anjalkan kulit, elak payudara kendur. 


Namun ingin diingatkan bahawa pengambilan vitamin ini debagai dietary suplemen, tiada jaminan susu anda akan banyak dalam sekian-sekian hari. Sebagai manusia , kita berusaha. Yang penting kita tahu konsep demand vs supply dalam penyusuan, minum air secukupnya sekurang-kurangnya 3L dan banyakkan berdoa pada yang Berhak Memberi.

Konsultansi dan jadual pemakanan akan diberikan khas buat pelanggan

SMS : 0124723524 (SAF)
SID : 868405
FB PAGE : SAFURA SUHAIMI
COD : MUADZAM SHAH, FELDA KERATONG, SUBANG


SET MENYUSU SHAKLEE TERBAIK!



MASALAH SUSU KERING? 


Terpaksa top-up dengan Formula Milk?

Jangan sedih! Anda masih berpeluang untuk menyusukan bayi anda 

Dapatkan Set 3M sekarang!

Ia telah terbukti membantu ramai ibu merealisasikan impian penyusuan mereka.
Anda boleh mula dengan mengambil VITALEA sebagai Multivitamin dan ALFALFA, Milk Booster yang lebih POWER dari Fenugreek

Untuk kesan lebih efektif, anda boleh ambil sekali ESP untuk susu yang PEKAT supaya anak cepat kenyang dan susu yang banyak melimpah ruah

Jika anda ibu bekerja, anda digalakkan untuk tambah B Complex untuk meredakan stress kerja, dan juga Chewable Vitamin C untuk mengelakkan kelenjar susu terluka akibat stress.

Tambah Ostematrix untuk mengelak risiko susu merudum sewaktu period dan untuk anda mendapat tidur lena walaupun terpaksa bangun malam untuk menyusukan anak.


PM/WHATSUP/SMS - 0124723524(SAF)
EMAIL : saff.psyco87@gmail.com
FB PAGE : safura suhaimi
SID - 868405